Deze cursus is voor echte beginners en start op het laagste niveau: begroeten, nationaliteiten, getallen, de kalender, kleuren enzovoorts. Vanaf de eerste les wordt er zeer eenvoudig Engels gesproken om je communicatievaardigheden te ontwikkelen. De leraar heeft ervaring in het helpen van studenten die nog helemaal geen Engels spreken.

Absolute Beginners Engels

Wat u wilt

Beginners English is de ideale cursus voor wie een goede basis in Engels wil ontwikkelen. Of het nou werkgericht of persoonsgericht is, een duidelijke basis is essentieel voor het leren van een nieuwe taal.

Wat u kunt verwachten

Tijdens deze 11 weken zorgen wij voor een dynamische- en studentgerichte leeromgeving waarbinnen u de kans krijgt uzelf met veel plezier te verdiepen in de taal.

Dit bereiken we door de volgende onderdelen in onze cursus toe te passen.

  • Woordenschat
  • Luisteren
  • Grammatica
  • Spreken
  • Begrijpend lezen
  • Activiteiten tijdens de les

Op A0-A1 niveau:

  1. Begrijpt u bekende Engelse uitdrukkingen en -basiszinnen.
  1. Stelt u zichzelf en andere voor en kunt u vragen stellen en ze beantwoorden zoals: waar u woont, wie u kent en de bezittingen die u heeft.
  1. Heeft u interactie met andere personen mits de persoon rustig en duidelijk praat en bereid is om te helpen.

Wat u ontvangt

Na succesvolle afronding van deze opleiding kunt u doorstromen naar uw volgende taalniveau met een bruikbare woordenschat en grammatica als basis.

Cursussen

Je kunt deze cursussen bestellen na een afspraak om uw level te testen. Klik hier om een afspraak te maken.

Absolute Beginners Engels A&B @ CBE

Start datum: 21/09/2021

Eind datum: 09/12/2021

Rooster

€ 565.00

Deposit Beginners A&B

€ 50.00

Ervaringen

Michel, English student 2018

Michel, English student 2018

"At CBE languages they have a team of very skilled and helpful teachers that resulted in me passing for my English C2-level exam"

Lydia Evers

Lydia Evers

''Ik heb erg veel genoten van mijn lessen bij CBE. Naar mijn ervaring hing er een goede en vriendelijke sfeer waardoor ik altijd uitkeek naar de volgende les.''

Laura, Dutch student 2019

Laura, Dutch student 2019

"Fantastic establishment to learn. My husband and I needed to brush up on our Dutch skills and am so glad we found this school."