Met onze avondcursussen Zakelijk Engels in Rotterdam vergroot je je zelfvertrouwen en motivatie bij het spreken van professioneel Engels in een internationale, zakelijke omgeving. Onze algemene zakelijke cursus richt zich op effectieve zakelijke communicatie, maar op verzoek bieden we ook specifiekere cursussen aan.

Cursus zakelijk Engels in het centrum van Rotterdam

De klassen bestaan uit een mix van Nederlandse en internationale studenten, dus je raakt al snel gewend aan verschillende accenten. Op die manier wordt je algemene begrip van Engels groter en word je beter in communiceren tussen verschillende culturen. Tijdens de cursus komt het volgende aan bod:

  • Verbeteren van e-mails
  • De juiste taal voor vergaderen, onderhandelen en sociale gesprekken
  • Interculturele communicatie
  • Communicatieve grammatica

Gespecialiseerde cursussen zakelijk Engels

Engels is niet alleen de taal van de diplomatie en internationale communicatie, maar wordt ook in allerlei andere branches gebruikt als de belangrijkste taal: sectoren als toerisme, onderwijs, geneeskunde, wetenschap, computertechnologie, het bedrijfsleven en de media, om er maar een paar te noemen, zouden niet zonder kunnen.

Bij CBE hebben we onder meer ervaring in het onderwijzen van Engels voor deze specifieke doeleinden. Onze professionele expertise en lesmethoden zorgen voor de meest productieve leerervaring en hebben geleid tot zeer veel tevreden klanten.

Alle gespecialiseerde cursussen Engels zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Voor meer informatie, of voor het boeken van een cursus, kun je contact opnemen met Emma of maak een afspraak.


Testimonial

Testimonial

Lydia Evers

"I very much enjoyed my course at CBE. I found the atmosphere very warm and friendly which always made me look forward to the next class"