Alles wat je nodig hebt voor je Cambridge Engels voorbereiding en diploma!

CBE Languages ​​is een geregistreerd examen-en voorbereidingscentrum voor Cambridge English examens. Cambridge Assessment English (onderdeel van de Universiteit van Cambridge, VK) ontwikkelt en produceert een breed scala aan kwalificaties voor studenten van de Engelse taal. Deze kwalificaties worden wereldwijd erkend door universiteiten, werkgevers en overheden. Hier bij CBE bieden we cursussen aan die specifiek zijn afgestemd om u te helpen uw Cambridge-examen voor te bereiden en af ​​te leggen en om de examens zelf te verzorgen.

Hieronder vindt u links naar onze huidige Cambridge Engelse cursussen en examens vol met informatie om u te helpen beslissen welke cursus of examen geschikt is voor u.

2022 EXAM DATES COMING SOON!

Cambridge Engels

Registratieformulier

Registration form for individuals

Cambridge English Examen Fee 2022

CBE Languages is gecertificeerd voor het uitvoeren van de volgende examens in Nederland:

  • Cambridge English: Key English Test for Schools (KET) A2
  • Cambridge English: Preliminary Test for Schools (PET) B1
  • Cambridge English: First for Schools (FCE for Schools) B2
  • Cambridge English: First (FCE) B2
  • Cambridge English: Advanced (CAE) C1
  • Cambridge English: Proficiency (CPE) C2

We organiseren op papier gebaseerde First, Advanced en Proficiency examens elke lente en zomer; Als u geïnteresseerd bent in computergebaseerd, Delta of Key of Preliminary voor uw school, neem dan contact op met Emma omdat we deze alleen op aanvraag uitvoeren.

Wilt u als Nederlandse of Belgische school de Cambridge Engels examens organiseren?

Bij groepen kunnen wij examens afnemen op locatie. U kunt u ons mailen op cambridge@cbelanguages.nl of bellen met 0641139931 om een ​​schoolbezoek te regelen.

Hebt u een lichamelijke beperking of een leerprobleem?

Cambridge Assessment English en CBE streven ernaar iedereen een positieve examenervaring te bieden. Als u slechthorend of slechtziend bent of een leerprobleem hebt (zoals dyslexie of ADHD), kunnen we tijdens het examen aangepast materiaal en / of extra tijd bieden om te zorgen dat de omstandigheden redelijk zijn. Om in aanmerking te komen voor aangepast materiaal of extra tijd, moet u ten minste 6 weken voor het examen een medisch bewijs van uw aandoening bij onze examencoördinator indienen (details op het registratieformulier). De documentatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Cambridge Engels
Cambridge Engels
Cambridge Engels
Cambridge Engels
Cambridge Engels