Engels is niet alleen de taal van de diplomatie en internationale communicatie, maar wordt ook in allerlei andere branches gebruikt als de belangrijkste taal: sectoren als toerisme, onderwijs, geneeskunde, wetenschap, computertechnologie, het bedrijfsleven en de media, om er maar een paar te noemen, zouden niet zonder kunnen.

Bij CBE hebben we onder meer ervaring in het onderwijzen van Engels voor deze specifieke doeleinden. Onze professionele expertise en lesmethoden zorgen voor de meest productieve leerervaring en hebben geleid tot zeer veel tevreden klanten.

Alle gespecialiseerde cursussen Engels zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Voor meer informatie, of voor het boeken van een cursus, kun je contact opnemen met Emma.

Telephone: 0641139931 E-mail: emma@cbelanguages.nl

"The lessons at CBE were aimed at improving and developing (our officers) language and jargon, using knowledge they already had. The result was officers who were better prepared as their confidence increased. The attention they got was more than satisfying and very professional. Thank you for that on behalf of our students"
Dick Overeijnder - Zeehaven Politie Rotterdam