CBE Languages, in 1997 door Roger Liddle opgericht als Centre for British English (CBE), is een onafhankelijke taalschool in hartje Rotterdam. Wij verzorgen al ruim twintig jaar taalcursussen van uitstekende kwaliteit voor volwassenen.

CBE Languages staat niet alleen bekend om de vriendelijke en ongedwongen sfeer, maar vooral om het team van enthousiaste en competente docenten.

Ons aanbod is zeer breed. We geven algemene taalcursussen, gespecialiseerde cursussen zoals zakelijk Engels, een-op-een lessen en Cambridge examentrainingen voor studenten uit de hele wereld.

In 2016 werden we het officiële Cambridge Assessment English onafhankelijke examencentrum voor Rotterdam.

Taalcursus Engels Rotterdam

Director of Studies

Directeur en eigenaar van CBE Languages is de in Londen geboren Emma Gill. Sinds Emma in 2006 haar CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) in Praag behaalde, geeft ze Engelse les op alle niveaus. Ze heeft onder meer les gegeven aan hogescholen, hoogleraren en rechters van het Hooggerechtshof en zelfs aan een zelfbenoemde sjamaan. Hoewel ze het grootste deel van haar tijd besteedt aan het runnen van CBE Languages en het organiseren van de Cambridge English examens, geeft ze ook nog steeds les.

Lisa S

Office Manager

Lisa Machin-Boer, is onze onmisbare office manager. Lisa komt oorspronkelijk uit Engeland, maar woont en werkt al sinds 2003 in Nederland. Lisa wordt ook wel “desk angel” genoemd omdat ze hemel en aarde beweegt om alles goed te regelen voor zowel studenten als docenten.

Our teachers

Het team van enthousiaste en bekwame Engelse en Nederlandse docenten vormt de kern van CBE Languages. Zij zijn allemaal moedertaalsprekers en in de lessen wordt zoveel mogelijk gesproken in de te leren taal.

Onze docenten delen hun ervaring met het werken bij CBE! Genieten!