Cursussen op maat

Een een-op-een cursus is voor jou op maat gemaakt, zodat je kan focussen op de specifieke gebieden die je wilt ontwikkelen. Dit kan een voorbereiding op een examen zijn, het verbeteren van zakelijk Engels, de voorbereiding van een presentatie, het ontwikkelen van geschreven Engels, of een combinatie hiervan.

Deze cursus stelt je in staat om je gesproken vaardigheden te ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Daarbij verbeter je je spreekvaardigheid en zelfvertrouwen zodat je er volledig klaar voor bent om deel te nemen aan conversaties op individueel en groepsniveau.

Vóór de cursus maken we een gedetailleerde analyse van je benodigde vaardigheden, zodat de docent het materiaal en de activiteiten daaraan kan aanpassen. Dit is een flexibele cursus die op de CBE-school, bij je thuis of op je werkplek gevolgd kan worden.

Contact Lisa today to arrange a private training course at CBE, your workplace, or online: info@cbelanguages.nl / 010-282-7820

Prijzen 1-1 training

Formaat Duur Uurtarief
Algemeen 1-1 / Face-to-Face and Online Flexibel € 65,-
Specialist 1-1 Flexibel € 70,-

Ervaringen

Tata Cristina

Tata Cristina

''CBE maakt een groot verschil wanneer het aankomt op het verbeteren van jouw Engels. Bedankt Jo. Ik heb veel geleerd door jou, Je bent een aangename docent.''

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency)

Marco deelt zijn ervaring met het volgen van de Cambridge CPE-cursus met ons bij CBE.