Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

Er zijn een paar manieren om u bij ons in te schrijven voor een cursus, u kunt kiezen uit deze mogelijkheden:

Het eerste wat u moet beslissen is -heeft u een taalniveautest nodig? Zo ja, dan zijn dit de opties:

 1. Registreer uw bij ons via het online formulier
 2. U ontvangt een e-mail met een link naar de online niveautest (deel 1 van de intake).
 3. Vul de online niveautoets in - graag zonder woordenboek te gebruiken of hulp te vragen (we zullen het merken in het interview!)
 4. Wanneer de toets is voltooid wordt u gevraagd om een face-to-face of online interview bij CBE - u kunt dan een datum en tijd kiezen en wij sturen u dan een bevestiging.
 5. Tijdens de vergadering zal een ervaren trainer uw spreekniveau testen en uw behoeften en redenen voor deelname aan de cursus bespreken. Ze zullen ook het rooster met u doornemen om te zien welke cursus het meest geschikt is.
 6. Als u besluit om u aan te melden voor een cursus of individuele training, kunt u een betaling doen aan de balie om uw registratie te voltooien en bent u klaar om te beginnen met leren!

Absolute Beginners

 1. klik op Beginnerscursussen en kies een cursus.
 2. Vul uw gegevens in op het registratieformulier.
 3. Betaal online voor uw cursus.
 4. u ontvangt een bevestiging van uw cursus en u bent klaar om te beginnen met leren!

Huidige studenten:

 1. Login
 2. Klik op 'cursus gekozen voor jou'
 3. Klik op de cursus en volg de stappen voor de betaling.
 4. u ontvangt een bevestiging van uw cursus en u bent klaar om te beginnen met leren!
 5. ● een grammatica test van 20 minuten (multiple-choice)
 6. ● een schrijftaak van 10 minuten (3 korte teksten)
 7. ● een informeel interview van 10 minuten met een docent

Liever persoonlijk registreren?

Geen probleem - als u zich liever persoonlijk wilt registreren bent u van harte welkom om ons te bezoeken tijdens een van onze open dagen. U kunt een afspraak maken door te bellen of e-mailen of op elk gewenst moment tijdens de open week van januari langskomen. u kunt een volledige test afleggen op school en u inschrijven bij de receptie.

Hoeveel kost een cursus?

Op deze pagina vindt u alle actuele prijzen.

Cursusboeken zijn niet inbegrepen in de cursuskosten en moeten apart worden gekocht (u kunt doe dit via CBE of alleen) Er zijn geen andere verborgen kosten en er wordt geen BTW in kosten gebracht omdat we geregistreerd staan bij de CRKBO.

Kom ik in aanmerking voor een cursus bij CBE?

Onze groepscursussen zijn beschikbaar voor iedereen die ouder is dan 18 jaar met het vermogen om goed te lezen en schrijven in hun eigen taal. We verwelkomen alle nationaliteiten en status.

Ik woon in een ander land - kan CBE een studentenvisum voor mij regelen?

Nee, wij behandelen geen visum- of accommodatie aanvragen. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen vanuit het buitenland maar u moet de intaketoets persoonlijk afleggen. Het is dus het beste om contact met ons op te nemen nadat u in Nederland bent aangekomen.

Kan ik fulltime studeren bij CBE?

Onze groepscursussen zijn deeltijd en op korte termijn. Een standaard groepscursus duurt 11 weken en de lessen duren 1 x 2 uur per week of 2 x 2 uur per week. We bieden geen fulltime groepscursussen tijdens de reguliere voorwaarden.

In de zomer bieden we meestal intensieve cursussen van 2 weken van 40 uur aan.

Als u 1 op 1 wilt studeren (privélessen), kunnen we u een intensiever studiepakket aanbieden.

Hoe weet ik welke cursus ik moet volgen?

Voordat u zich inschrijft voor een cursus of privélessen geven we u een intaketoets om uw taalniveau te bepalen. Op basis van de resultaten zullen we adviseren welke cursus het meest geschikt is.

Geeft u les aan kinderen?

Onze groepscursussen zijn voor mensen van 18 jaar en ouder dus kinderen zijn niet toegestaan. We kunnen wel 1 op 1 taalonderwijs voor kinderen aanbieden. Neem contact op met de CBE balie voor meer informatie.

Kan ik mijn cursus in termijnen betalen?

De volledige betaling van de cursus moet worden gedaan bij de registratie. Voor intensievere cursussen die twee keer per week plaatsvinden, bent u van harte welkom om te betalen in twee termijnen. De helft bij registratie en de rest 4 weken later.

1. Inleiding

1.1 Dit privacybeleid legt de basis uit waarop we alle persoonlijke gegevens verwerken die we van u verzamelen of die u ons verstrekt wanneer u onze website gebruikt: www.cbelanguages.nl, meld u aan voor een cursus bij CBE LANGUAGES