Buiten leren met onze 1-1 wandelcursussen

Lang geleden, nietwaar?

We hebben onze toevlucht moeten nemen tot de online wereld en dat kan vermoeiend zijn. We hebben van veel van jullie gehoord dat je wel graag terug zou willen naar de klas, maar we kunnen nog niet beloven wanneer dat mogelijk is. Alles hangt nog een beetje "in de lucht".

Maar nu de lente nadert, willen we van de gelegenheid gebruikmaken om onze schoenen af te stoffen, onze benen te strekken en je te helpen bij je taalontwikkeling - allemaal op veilige afstand!

Vandaar - onze nieuwe 1-1 wandelcursussen.

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de cursus heb je een online intake met een van onze ervaren taaltrainers. Tijdens het intakegesprek beoordelen zij je wensen en doelen voor de cursus. Daarna maken we voor jou een plan op maat.

Op de dag van de les ontmoet je je leraar op het aangewezen trefpunt* en begin je aan je wandel- en spreekavontuur!

* Aangewezen trefpunt is waarschijnlijk CBE Languages in het centrum van Rotterdam. Maar op verzoek kun je ergens anders afspreken, mocht dit je beter uitkomen.

Je kunt 's ochtends, tijdens je lunchpauze, halverwege de middag of in de vroege avond wandelingen maken - afhankelijk van het schema dat je met je trainer afspreekt.

Kosten

Om aan een specifiek taaldoel te werken, raden we je aan om een cursus met meerdere sessies te boeken, maar je kunt ook een eenmalig wandeling boeken.

  • 1 x 45-min les = € 49
  • Cursus van 6 x 45-min lessen = € 275,-
  • 1 x 75-minute les = € 78
  • Cursus van 6 x 75-min lessen = € 445,-

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je hier aanmelden en een van onze docenten zal telefonisch contact met je opnemen om je taalniveau te beoordelen en om al je vragen te beantwoorden.

Om de registratie te voltooien, logt je gewoon in op onze website en kun je het gewenste aantal spreeksessies kopen.

Omdat cursussen 1-1 zijn, zijn de startdata flexibel - laat ons maar weten wanneer je wilt beginnen!