Engels is niet alleen de taal van de diplomatie en internationale communicatie, maar wordt ook in allerlei andere branches gebruikt als de belangrijkste taal: sectoren als toerisme, onderwijs, geneeskunde, wetenschap, computertechnologie, het bedrijfsleven en de media, om er maar een paar te noemen, zouden niet zonder kunnen.

Cursus zakelijk Engels in Rotterdam

Bij CBE hebben we onder meer ervaring in het onderwijzen van Engels voor deze specifieke doeleinden. Onze professionele expertise en lesmethoden zorgen voor de meest productieve leerervaring en hebben geleid tot zeer veel tevreden klanten.

Alle gespecialiseerde cursussen Engels zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Voor meer informatie, of voor het boeken van een cursus, kun je contact opnemen met Emma of maak een afspraak.

E-mail: info@cbelanguages.nl

"De lessen bij CBE waren gericht op het verbeteren en ontwikkelen van (onze officieren) taal en jargon, met behulp van kennis die ze al hadden. Het resultaat waren officieren die beter voorbereid waren en hun vertrouwen namen toe. De aandacht die ze kregen was meer dan bevredigend en zeer professioneel. Bedankt namens onze studenten"
Dick Overeijnder - Zeehaven Politie Rotterdam

Upper-Intermediate English