Cambridge English First voorbereiding

Op niveau B2 begrijp je de hoofdlijnen van verschillende soorten teksten, ook teksten over gespecialiseerde onderwerpen op jouw vakgebied. Je kunt redelijk vloeiend een spontaan gesprek voeren met moedertaalsprekers, ook al moet je af en toe zoeken naar woorden. Tijdens de voorbereidingscursus voor Cambridge First ontwikkel je deze vaardigheid verder. Je werkt ook aan je schrijfvaardigheid zodat je verschillende soorten teksten kunt schrijven zoals e-mails, verslagen en essays. Je vergroot je vocabulaire aanzienlijk en de lastigere onderdelen van de grammatica worden nog eens behandeld. Daarnaast oefen je verschillende soorten opdrachten die tijdens het examen aan de orde komen zodat je volledig bent voorbereid op het examen.

Onze voorbereidingscursus voor het Cambridge English First is verdeeld in fases: A, B, C - en last minute prep! Om goed voorbereid te zijn op het FCE-examen, of om door te gaan naar niveau C1, kun je het beste alle fases doorlopen. Dan heb je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je Engels op een hoog niveau te krijgen.

Course book

We will be using the course book, Complete First - you can get your copy here!

Cursussen

Je kunt deze cursussen bestellen na een afspraak om uw level te testen. Klik hier om een afspraak te maken.

B2 First Voorbereiding A ONLINE

Start datum: 11/01/2022

Eind datum: 29/03/2022

Rooster

€ 285.00

DEPOSIT B2 First A

€ 50.00

Ervaringen

Dutch Beginners student 2015

Dutch Beginners student 2015

''Ik hou ervan om naar CBE te gaan omdat het niet alleen een Nederlands les is, het voelt als reizen naar andere plekken in de wereld door middel van de verschillende culturen. Bedankt voor dat CBE.''

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency, 2019)

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency, 2019)

Marco deelt zijn ervaring met het volgen van de Cambridge CPE-cursus met ons bij CBE.

Sarah, teacher & student 2019

Sarah, teacher & student 2019

"The warm environment, dedicated staff and overall general concern for the well-being of teachers, students and anyone who comes to CBE, set it apart from any other academy"