Cambridge English First voorbereiding

Op niveau B2 begrijp je de hoofdlijnen van verschillende soorten teksten, ook teksten over gespecialiseerde onderwerpen op jouw vakgebied. Je kunt redelijk vloeiend een spontaan gesprek voeren met moedertaalsprekers, ook al moet je af en toe zoeken naar woorden. Tijdens de voorbereidingscursus voor Cambridge First ontwikkel je deze vaardigheid verder. Je werkt ook aan je schrijfvaardigheid zodat je verschillende soorten teksten kunt schrijven zoals e-mails, verslagen en essays. Je vergroot je vocabulaire aanzienlijk en de lastigere onderdelen van de grammatica worden nog eens behandeld. Daarnaast oefen je verschillende soorten opdrachten die tijdens het examen aan de orde komen zodat je volledig bent voorbereid op het examen.

Onze voorbereidingscursus voor het Cambridge English First is verdeeld in fases: A, B, C - en last minute prep! Om goed voorbereid te zijn op het FCE-examen, of om door te gaan naar niveau C1, kun je het beste alle fases doorlopen. Dan heb je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je Engels op een hoog niveau te krijgen.

Course book

We will be using the course book, Complete First - you can get your copy here!

Cursussen

Je kunt deze cursussen bestellen na een afspraak om uw level te testen. Klik hier om een afspraak te maken.

B2 First Voorbereiding A

Start datum: 20/04/2023

Eind datum: 06/07/2023

Rooster

€ 330.00

Ervaringen

Lydia Evers

Lydia Evers

''Ik heb erg veel genoten van mijn lessen bij CBE. Naar mijn ervaring hing er een goede en vriendelijke sfeer waardoor ik altijd uitkeek naar de volgende les.''

Michel, English student

Michel, English student

"At CBE languages they have a team of very skilled and helpful teachers that resulted in me passing for my English C2-level exam"

Shaf & Maaike's ervaring (Cambridge Proficiency)

Shaf & Maaike's ervaring (Cambridge Proficiency)

Teacher and student sharing some of their thoughts on CBE.