Cambridge English First voorbereiding

Op niveau B2 begrijp je de hoofdlijnen van verschillende soorten teksten, ook teksten over gespecialiseerde onderwerpen op jouw vakgebied. Je kunt redelijk vloeiend een spontaan gesprek voeren met moedertaalsprekers, ook al moet je af en toe zoeken naar woorden. Tijdens de voorbereidingscursus voor Cambridge First ontwikkel je deze vaardigheid verder. Je werkt ook aan je schrijfvaardigheid zodat je verschillende soorten teksten kunt schrijven zoals e-mails, verslagen en essays. Je vergroot je vocabulaire aanzienlijk en de lastigere onderdelen van de grammatica worden nog eens behandeld. Daarnaast oefen je verschillende soorten opdrachten die tijdens het examen aan de orde komen zodat je volledig bent voorbereid op het examen.

Onze voorbereidingscursus voor het Cambridge English First is verdeeld in fases: A, B, C - en last minute prep! Om goed voorbereid te zijn op het FCE-examen, of om door te gaan naar niveau C1, kun je het beste alle fases doorlopen. Dan heb je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je Engels op een hoog niveau te krijgen.

Course book

We will be using the course book, Complete First - you can get your copy here!

Cursussen

Je kunt deze cursussen bestellen na een afspraak om uw level te testen. Klik hier om een afspraak te maken.

B2 First Voorbereiding A ONLINE

Start datum: 21/09/2021

Eind datum: 07/12/2021

Rooster

€ 285.00

DEPOSIT B2 First A

€ 50.00

Ervaringen

Lydia Evers

Lydia Evers

''Ik heb erg veel genoten van mijn lessen bij CBE. Naar mijn ervaring hing er een goede en vriendelijke sfeer waardoor ik altijd uitkeek naar de volgende les.''

CPE Course Evaluation, 2015

CPE Course Evaluation, 2015

''Ik heb erg veel genoten van de avond klassen, het was een van de prettige dingen in mijn week. Een manier om met veel humor en plezier te leren. In de tussentijd heb ik de laatste puntjes op de i gezet en mijn spelling verbeterd. Daarbovenop zijn er ook nog idiomen die erg leuk waren om te leren. Er is zo veel te ontdekken in deze taal dat ik het leuker vind dan eerst!''

Jiyoung, English student 2010-2013

Jiyoung, English student 2010-2013

"I have studied English for 3 years in CBE with lots of fun and joy. It was lucky for me to learn English from great teachers who have great teaching skills and rich experiences"