Als student op C2-niveau heb je geen moeite om Engels in wat voor situatie dan ook te lezen of te verstaan, over welk onderwerp dan ook. Wat je leest of hoort kunt je duidelijk en precies samenvatten. Je kunt zonder moeite of twijfel deelnemen aan gesprekken met moedertaalsprekers, zowel individueel als in een groep, en je soepel en met zelfvertrouwen uiten. Tijdens de voorbereidingscursus voor Cambridge English[Anthon-Pi1] ontwikkel je deze vaardigheden en je schrijfcapaciteit verder, zodat je goed gestructureerde, duidelijke, logische stukken kunt schrijven zoals essays en verslagen. Dat wordt namelijk van je gevraagd tijdens het examen. Daarnaast oefen je verschillende soorten opdrachten die tijdens het examen aan de orde komen zodat je volledig bent voorbereid op het examen.

Bovendien vergroot je je vocabulaire aanzienlijk, met name op het gebied van idioom en uitdrukkingen, en worden complexe onderdelen van de grammatica nog eens behandeld.

Onze Cambridge English Proficiency voorbereidingscursus is verdeeld in fases: A, B, C - en last minute prep! Om goed voorbereid te zijn op het CPE-examen kunt je het beste alle fases afronden en daarnaast veel tijd spenderen aan het lezen, luisteren naar en spreken van Engels buiten het klaslokaal. Dan heb je de kennis vaardigheden die je nodig hebt om echt vloeiend Engels te spreken.

Cursussen

Je kunt deze cursussen bestellen na een afspraak om uw level te testen. Klik hier om een afspraak te maken.

CPE Preparation A ONLINE

Start datum: 17/04/2023

Eind datum: 05/06/2023

Rooster

€ 330.00

Ervaringen

Amanda, Dutch student 2017

Amanda, Dutch student 2017

"Attended Dutch lessons here - welcoming, friendly environment with professional teachers. Made some great friends and recommend this language school over any other in Rotterdam!"

Michel, English student

Michel, English student

"At CBE languages they have a team of very skilled and helpful teachers that resulted in me passing for my English C2-level exam"

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency)

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency)

Marco deelt zijn ervaring met het volgen van de Cambridge CPE-cursus met ons bij CBE.