"I speak and understand well but still make mistakes and fail to make myself understood occasionally"

Wat u wilt

Upper-Intermediate English is de ideale uitdagende cursus voor wie verder wil met het ontwikkelen van zijn Engelse vaardigheden.

Wat u kunt verwachten

Tijdens deze 11 weken zorgen wij voor een dynamische- en studentgerichte leeromgeving waarbinnen u de kans krijgt uzelf met veel plezier te verdiepen in de taal.

Dit bereiken we door de volgende onderdelen in onze cursus toe te passen.

  • Woordenschat
  • Luisteren;
  • Grammatica;
  • Spreken;
  • Begrijpend lezen;
  • Activiteiten tijdens de les

Op B2 niveau:

  1. Begrijpt u het belangrijkste van complexe teksten die zowel duidelijk als abstract zijn waaronder discussies binnen zijn/haar kennisgebied
  2. Gaat u om met een goede spreekvaardigheid en spontaniteit waardoor spreken met een moedertaalspreker zonder problemen kan verlopen.
  3. Schrijft u duidelijke en gedetailleerde teksten met een verscheidenheid aan onderwerpen waar uw mening wordt uitgelegd door middel van voor- en nadelen.

Wat u ontvangt

Na succesvolle afronding van deze opleiding (A-C) kunt u doorstromen naar uw volgende taalniveau. Daarbovenop krijgt u een B2 Language Proficiency certificaat, erkend door de Common European Framework of Reference (CEFR).

Cursussen

Je kunt deze cursussen bestellen na een afspraak om uw level te testen. Klik hier om een afspraak te maken.

Upper Intermediate Engels

€ 315.00

Deposit Upper-Intermediate

Start datum: 21/04/2022

Eind datum: 07/07/2022

Rooster

€ 50.00

Ervaringen

Menno Klaasen, Business English student

Menno Klaasen, Business English student

''Goede omgeving, vriendelijke mensen en een goede les kwaliteit.''

CPE Course Evaluation

CPE Course Evaluation

''Ik heb erg veel genoten van de avond klassen, het was een van de prettige dingen in mijn week. Een manier om met veel humor en plezier te leren. In de tussentijd heb ik de laatste puntjes op de i gezet en mijn spelling verbeterd. Daarbovenop zijn er ook nog idiomen die erg leuk waren om te leren. Er is zo veel te ontdekken in deze taal dat ik het leuker vind dan eerst!''

Jiyoung, English student

Jiyoung, English student

"I have studied English for 3 years in CBE with lots of fun and joy. It was lucky for me to learn English from great teachers who have great teaching skills and rich experiences"