Geen tijd voor een cursus van 11 weken? Probeer een Booster Trainingspakket! Een geconcentreerde uitbarsting van intensieve 1-op-1 taaltrainingssessies waarmee u zich voorbereid en zelfverzekerd kunt voelen tijdens het gebruik van de gevraagde doeltaal. Of het nu een persoonlijk of professioneel taaldoel is, onze gekwalificeerde en zeer ervaren leraren zullen er samen met u aan werken om dit te bereiken.

Een-op-een cursus

Een een-op-een cursus is voor jou op maat gemaakt, zodat je kan focussen op de specifieke gebieden die je wilt ontwikkelen. Dit kan een voorbereiding op een examen zijn, het verbeteren van zakelijk Engels, de voorbereiding van een presentatie, het ontwikkelen van geschreven Engels, of een combinatie hiervan.

Deze cursus stelt je in staat om je gesproken vaardigheden te ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Daarbij verbeter je je spreekvaardigheid en zelfvertrouwen zodat je er volledig klaar voor bent om deel te nemen aan conversaties op individueel en groepsniveau.

Vóór de cursus maken we een gedetailleerde analyse van je benodigde vaardigheden, zodat de docent het materiaal en de activiteiten daaraan kan aanpassen. Dit is een flexibele cursus die op de CBE-school, bij je thuis of op je werkplek gevolgd kan worden.

Taalcursus Engels Rotterdam

Ervaringen

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency)

Marco's ervaring (Cambridge Proficiency)

Marco deelt zijn ervaring met het volgen van de Cambridge CPE-cursus met ons bij CBE.

Laura, Dutch student

Laura, Dutch student

"Fantastic establishment to learn. My husband and I needed to brush up on our Dutch skills and am so glad we found this school."

Amanda, Dutch student 2017

Amanda, Dutch student 2017

"Attended Dutch lessons here - welcoming, friendly environment with professional teachers. Made some great friends and recommend this language school over any other in Rotterdam!"